loading

Citizen Eco-Drive Bluetooth Smartwatch BZ1006-82E

Codul produsului: hCI758

Citizen Eco-Drive Bluetooth Smartwatch BZ1006-82ENoutate

Disponibilitate:estimam pe 11.5. la Dv.
Preț:2 494 lei

Adaugă la Preferate

  • Noutate
  • Transport gratuit
CitizenEco-Drive Bluetooth Smartwatch BZ1006-82E13604.77out_of_stock
Ceasurile inteligente guvernează lumea. Descoperiți farmecul lor, precum și un ceas de mână din atelierul de brand Citizen . Cadranul lor închis are un cristal de safir care este rezistent la zgârieturi și păstrează strălucirea stralucitoare după ani de uzură. Pe încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o tragere de oțel cu un strat PVD negru. Dar veți aprecia beneficiile acestor ceasuri după ce le-ați conectat la telefonul mobil prin Bluetooth . De îndată ce primiți un mesaj SMS, e-mail sau cineva care vă sună, ceasul dvs. vă va alerta cu vibrații. În plus, ceasul dvs. oferă o dată, o zi a săptămânii, o alarmă, un cronometru și un indicator de timp al lumii. Veți aprecia rezistența la apă până la 100 de metri , datorită căruia ceasul nu va face rău sau înot în piscină.

ECO-DRIVE: o comoară între ceasuri
Ceasurile sunt alimentate de sistemul Eco-Drive unic. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a conduce ceasul . Lumina trece prin geamul și cadranul ceasului, care este realizat din materiale speciale de transmisie a luminii. Panoul solar ascuns sub cadran schimbă energia luminii în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a conduce ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru unitatea ceasului. După încărcarea completă, bateria poate furniza energie de până la 7 ani fără reîncărcare (modul hibernare). În caz contrar, durata de viață a bateriei este de 6 luni .

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Citizen.

Brand:

Citizen

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :3 cronografe
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :5 ani
Tipul de Mecanism ?MecanismAutomat - arcul principal se  deruleaza prin mișcare mecanică a manilor.
Citizen EcoDrive - sistem revoluționar de aprovizionare din energia solara (nu mai schimbați nici o baterie)
Fossil Twist - ceas cu doua mecanisme. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
Mecanic - se reîncarcă prin remontarea rotorului.
Quartz – baterie - mecanismul este aprovizionat de baterii.
Quartz - baterii solare - mecanismul electronic este aprovizionat de la energia luminii.
Seiko kinetic - sistem automat de aprovizionare, o parte din energie este rezervată în gerenator, cu ajutorul acesteia se mareste durata de funcționare.

Pentru mai multe informatii consultați dicționarul de ceasornicărie dicționarul de ceasornicărie.
:
Citizen EcoDrive
Carcas :oțel - Acoperire PVD
Curea :oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :100m- înnot
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :46x56x14,5 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
Perpetual Calendar
Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Alarm ?AlarmăUn dispozitiv care emite un sunet, la un timp prestabilit.

Memento - Anunță data stabilită printr-un sunet.
Alarm cu efecte - în locul semnalului obișnuit, sună o melodie, eventual ceasul poate si vibra.
Semnal orar - Anunțuri sonore ce se repetată la fiecare oră.
Multialarm - O alarmă simplă care se repetă la fiecare 24 de ore și la o perioadă stabilită (oră, ziua, luna)
Snooze - Funcție de amânare a sunetului, valabila numai pentru ceasurile digitale. Niciodata nu va lasă să dormiți prea mult.
:
budík
Alte :cardan 24 ore, Bluetooth

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Citizen Eco-Drive Bluetooth Smartwatch BZ1006-82E
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Prețuri rezonabilex
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni