Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Promaster Pilot Radio Controlled CB5860-86E

Brand: Citizen
Ceasul Citizen este perfect pentru orice domn solicitant, care are nevoie de informații constante despre timpul atomic, deoarece ceasul este controlat radio și primește semnale de la emițători din… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Citizen este perfect pentru orice domn solicitant, care are nevoie de informații constante despre timpul atomic, deoarece ceasul este controlat radio și primește semnale de la emițători din Europa, SUA, Japonia și China.
Cadranul lor negru arată la prima vedere cu trei cronografii și caracteristici precum:
- Ceas de 24 de ore
- indicator de rezervă de funcționare și ziua săptămânii
- alarmă (ALM)
- cronometru cu timp de rulare 60 minute (CHR)
- Ora dublă (TME - până la 24 de capitale mondiale)
- scară taometrică

Mâini puternice luminescente, cu indici și detalii rafinate de portocale oferă întregului acces corect. Toate acestea sunt acoperite cu un cristal de safir anti-reflector care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența la 20 de ATM-uri, ceea ce vă permite să vă scufundați cu ceasul.


ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor

Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin geam și cadranul ceasului, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 3 ani fără reîncărcare (în întuneric complet). În caz contrar, durata de viață a bateriei este de 10 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
10 měsíců
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
43 x 51 x 12,6 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână - Perpetual Calendar
Alarmă
1 (budík)
Alte
kontrola stavu baterie - cardan 24 ore - radio controlat - ceas dual - ora mondială
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde