Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Promaster Sky Radio Controlled CB5000-50L

Brand: Citizen
Ceasurile Citizen sunt perfecte pentru orice domn solicitant care are nevoie de informații constante despre timpul atomic . Cadranul lor albastru atrage la prima vedere trei cronografii - primul… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Citizen sunt perfecte pentru orice domn solicitant care are nevoie de informații constante despre timpul atomic . Cadranul lor albastru atrage la prima vedere trei cronografii - primul servește ca indicator al timpului de 24 de ore, al doilea cu indicatorul de rezervă de energie și ziua săptămânii, pe al treilea puteți comuta în mod convenabil între funcții - alarmă (ALM), cronometru (CHR), dual ore (TME) și ora locală (L-TM).
Detaliile rafinate de culoare roșie oferă întregului acces corect. Toate acestea sunt acoperite cu un cristal de safir anti-reflectorizant, care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani. Carcasa, completată cu o lunetă rotativă reversibilă, este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și tracțiune. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența la 20 de ATM-uri, ceea ce vă permite să vă scufundați cu ceasul.


ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor

Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin geam și cadranul ceasului, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 3 ani (în întuneric total). În caz contrar, durata de viață a bateriei este de 10 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Lățimea curelușei
22 mm
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
10 měsíců
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
192
Dimensiune
47 x 55 x 14 mm

Funcție

Alarmă
1 (budík)
Indicator dată
Perpetual Calendar - zile în săptămână - Datieră
Alte
cardan 24 ore - ceas dual - kontrola stavu baterie - ora mondială - radio controlat
Lunetă
rotație bidirecționlă
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1/20 secunde, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde