Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Satellite Wave CC3075-80E

Brand: Citizen

Descriere

 

 

 

Ceasul pentru bărbați Citizen Satellite Wave Eco-Drive este perfect pentru toți bărbații care iubesc cel mai bine! Datorită gestionării timpului prin satelit GPS , ora este modificată automat în funcție de poziția pe baza semnalelor primite și a posibilității de indicare a timpului în 40 de zone orare și 27 de orașe .
Rezerva de energie la încărcare completă este de până la 24 de luni . După întârziere până la întuneric complet, rezerva de rulare este de 7 ani. Aceasta include și alte funcții de ceas, cum ar fi protecția la supraîncărcare, indicarea nivelului de încărcare, indicarea intensității luminii incidente - rezoluția nivelului de încărcare 7. Există, de asemenea, o dată și un calendar fără sfârșit . Impermeabilitatea 10 ATM asigură înotul ușor în piscină. Luminescența aplicată pe indici și mânere oferă o mai bună lizibilitate în condiții de lumină scăzută. Ceasul este complet din oțel inoxidabil cu finisaj PVD.

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
1 cronograf
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
24 de luni
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
166
Dimensiune
44 x 52 mm

Funcție

Indicator dată
Perpetual Calendar - Datieră
Alte
ora mondială - kontrola stavu baterie - GPS
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde