Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Super Titanium EW2560-86A

Brand: Citizen
Ceasurile de la marca populară Citizen sunt făcute pentru toate doamnele care iubesc elegantele și totuși accesorii de înaltă calitate. Cadranul lor argintiu dă o impresie foarte subtilă - este… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la marca populară Citizen sunt făcute pentru toate doamnele care iubesc elegantele și totuși accesorii de înaltă calitate. Cadranul lor argintiu dă o impresie foarte subtilă - este decorat cu pietre strălucitoare, mâini frumos conturate și ștampila datei necesare. Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani.


Super Titaniu - material extrem de rezistent

Carcasa și ceasul sunt realizate din Super Titania.

Este marca proprie de material Citizen, care este fabricat din titan de prelucrare solide folosind tehnologia de proprietate declarație Duratect.

 • Super titan păstrează proprietățile originale ale titan, cum ar fi greutate redusă, dar are, în plus, mult mai mare rezistență, duritate și un aspect frumos.
 • Este mai mult de cinci ori mai greu decât oțelul inoxidabil, chiar și după ani de purtarea nu a muta chiar si partea sa cea mai subliniat - cataramă - zgâriat
.

Ceasul dvs. arată în continuare la fel ca în ziua când l-ați cumpărat.

 • Este cu 40% mai ușoară decât oțelul inoxidabil, deci uitați să vă urmăriți ceasul în orice moment.
 • Super Titanium este hipoalergenic și prietenos cu pielea, astfel încât să puteți purta ceasul chiar dacă sunteți alergic la nichel și alte metale.
 • Rezistent la coroziunea cauzată de apă proaspătă și salină .
 • Ca și titanul, titanul Super Titanium are o conductivitate termică scăzută. Aplicarea pe piele nu se trezește
 • . Tu sunt ferite de senzația neplăcută de rece, care este atât de tipic pentru ceasuri de oțel.

  Super Titanium are o atingere mai mult ca lemnul cald decât un metal rece.

 • Tehnologia permite întărire de suprafață Duratect face ceasuri într - o gamă bogată de culori
 • . În afară de tipic întuneric titan culoare argintie poate fi de asemenea format din argint, negru, auriu și varianta de aur roz.

  ECO-DRIVE: gloria mișcărilor de ceas
  Ceasul este alimentat printr-o mișcare unică Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei este utilizarea luminii Eco-Drive pentru a conduce ceas. Lumina trece prin sticlă, iar cadranul de ceas, care este fabricat dintr-un materiale speciale care transmite lumină. Panou solar ascuns sub cadranului, se modifică energia luminoasă în energie electrică. Pentru a conduce ceas doar orice lumina - naturale sau artificiale. Energia este stocată într-o baterie, care este o sursă de energie pentru a alimenta ceasul. Atunci când complet încărcată, bateria poate furniza energie de până la 6 luni.

  Observații

  Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

  Parametrii

  Țara de origine
  Ceasuri japoneze
  Cronograf
  Fără cronografe
  Mărimea
  medie (lățime 2,5-3,99 cm)
  Lățimea curelușei
  12 mm
  Garanție
  5 ani
  Tipul de mecanism
  Citizen EcoDrive
  Pentru rezervă de putere
  6 luni
  Carcas
  titan
  Curea
  titan
  Culoarea curelei/brățării
  argintie
  Sticlă
  safir
  Impermiabilitate
  50 m - duș
  Decorare
  pietre din sticlă
  Hmotnost
  37
  Dimensiune
  30 x 34 x 8,35 mm

  Funcție

  Alte
  kontrola stavu baterie
  zile
  :
  ore
  :
  minute
  :
  secunde