Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Elegance Eco-Drive FE6012-89A

Brand: Citizen
Ceasul Citizen este perfect pentru toate doamnele cu un ochi dornic pentru accesorii elegante de moda. Cadranul lor alb este decorat cu mâini luminiscente și indici simpli, inclusiv poziția datei 3.… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Citizen este perfect pentru toate doamnele cu un ochi dornic pentru accesorii elegante de moda. Cadranul lor alb este decorat cu mâini luminiscente și indici simpli, inclusiv poziția datei 3. Carcasa și cursa sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tratează-te cu ceasul Citizen și nu vei regreta.

ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor
Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei Eco-Drive este utilizarea luminii pentru a alimenta ceasul . Lumina trece prin cadranul de sticlă și ceas, care este confecționat din materiale speciale care transmit lumină. Panoul solar ascuns sub cadran transformă energia lumină în energie electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul . Energia este stocată în baterie, care este sursa de energie pentru conducerea ceasului. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 8 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
17 mm
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
8 luni
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
71
Dimensiune
33 x 37 x 8,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde