Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Promaster Sky Eco-Drive Radio Controlled JY8085-14H

Brand: Citizen
Dacă sunteți în căutarea pentru ceva cu adevărat special, atunci Citizen Promaster Sky este o alegere clară. Ceasul oferă o gamă largă de caracteristici care le fac un acces indispensabil pentru… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sunteți în căutarea pentru ceva cu adevărat special, atunci Citizen Promaster Sky este o alegere clară. Ceasul oferă o gamă largă de caracteristici care le fac un acces indispensabil pentru fiecare om. Ceasul este alimentat de mișcarea solară de lux ECO-DRIVE, care folosește lumina pentru a rula ceasul, atunci când este încărcat complet ceasul oferă o rezervă incredibilă de funcționare până la 3,5 ani după ce l-a pus în întuneric complet. În practică, rezerva de energie este de 180 de zile.
Călătorii vor aprecia faptul că ceasul este controlat radio, astfel încât să puteți să setați în mod convenabil ora mondială în funcție de metropola mondială. Un calendar perpetuu, programat pentru deceniile viitoare, vă asigură că aveți întotdeauna o imagine de ansamblu asupra datei curente. Ceasul oferă, de asemenea, un cronometru cu o precizie de 1/100 de secundă și un timp de rulare de 24 de ore, două alarme, o numărătoare inversă de 99 de minute, mâini luminiscente indexate și o rezistență excelentă la 20 de ATM.
Această piesă de lux este tăiată la încheietura mâinii cu o curea de piele frumoasă.   Cadranul este acoperit cu un cristal de safir anti-reflectorizant, care asigură o excelentă lizibilitate din toate unghiurile și este foarte rezistent la zgârieturi.

Poftiți-vă cu un ceas Citizen care are tot ce vă doriți de la un ceas.

ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor
Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei este utilizarea luminii Eco-Drive pentru a conduce ceas. Lumina trece prin sticlă, iar cadranul de ceas, care este fabricat dintr-un materiale speciale care transmite lumină. Panou solar ascuns sub cadranului, se modifică energia luminoasă în energie electrică. Pentru a conduce ceas doar orice lumina - naturale sau artificiale. Energia este stocată într-o baterie, care este o sursă de energie pentru a alimenta ceasul. După încărcarea completă, bateria poate furniza energie de până la 42 de luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
42 de luni
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
110
Dimensiune
45 x 53 mm

Funcție

Indicator dată
Perpetual Calendar
Alte
ora mondială - kontrola stavu baterie - radio controlat - ceas dual
Alarmă
2 (budík, notificare)
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1
zile
:
ore
:
minute
:
secunde