Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

City K2G21138

Brand: Calvin Klein
Elegant și de calitate, acestea sunt ceasurile Calvin Klein . Tamburul de argint în stil minimalist este decorat cu mâini luminoase , indicatori simpli și o siglă de 12 ore de marcaj. Urmăriți… Descriere și parametrii

Descriere

Elegant și de calitate, acestea sunt ceasurile Calvin Klein . Tamburul de argint în stil minimalist este decorat cu mâini luminoase, indicatori simpli și o siglă de 12 ore de marcaj. Urmăriți încheieturile cu o curea din piele de calitate care leagă un carcasă din oțel inoxidabil pentru a crea un întreg perfect. Luați ceasul Calvin Klein și nu veți regreta.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
58
Dimensiune
43 x 50 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde