Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic AR 1682

Ceasurile pentru femei Emporio Armani combină luxul, eleganța și tradiția. Odată ce le veti fixa pe încheietura mâinii cu cureaua  realizata din oțel inoxidabil, deja nu veti mai dori să il dati jos.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile pentru femei Emporio Armani combină luxul, eleganța și tradiția. Odată ce le veti fixa pe încheietura mâinii cu cureaua realizata din oțel inoxidabil, deja nu veti mai dori să il dati jos. Formeaza o pereche potrivita cu un cadran alb elegant dominat de logo-ul de brand tipic. Pariati pe un brand al cărui nume este în scara lumei modei.

Observații

Ceasul se livrează în Emporio Armanicutia originală Emporio Armani.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
32 x 40 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile