Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic Gents 64005 3 NIN

Elvețianul realizat de Claude Bernard este făcut pentru toți domnii moderni. Fața lor neagră, decorată cu un model verticos blând, atrage la prima vedere mâini și indicatoare fine și, de asemenea, o… Descriere și parametrii

Descriere

Elvețianul realizat de Claude Bernard este făcut pentru toți domnii moderni. Fața lor neagră, decorată cu un model verticos blând, atrage la prima vedere mâini și indicatoare fine și, de asemenea, o mare piesă de prezentare în poziția 12. Caracteristica cea mai izbitoare este un subdivider distinct în care circulă oa doua mână . Cazul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Pe încheietura mâinii, ceasul este legat de o curea din piele neagră cu un model de crocodil. Pariați pe un add-on care se potrivește costumului dvs. și confortabilă uzură timp liber.

Observații

Ceasul se livrează în Claude Bernardcutia originală Claude Bernard.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
1 cronograf
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
41 x 47 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde