Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Aquarider 10222 3CA BUIN1

Brand: Claude Bernard Cod: hCB432

Descriere

Fie că printre hobby - urile dvs. includ scufundări, sau doresc doar pentru a decora accesorii ochi-prinderea, ceasuri Aquarider marchează atelierul de Claude Bernard sunt ideale pentru tine. Lor adâncimi se confruntă cu culoarea oceanului te la prima vedere , cu mâinile sale distincte de argint și indicii, care se potrivesc perfect cu carcasa din otel inoxidabil. Trei cronograf cu încântat funcția cronometru și ora duală, există , de asemenea , necesare dater. Fața de ceas acoperă cristal safir anti-reflexie, care este rezistent la zgârieturi, acesta păstrează un luciu strălucitor și permite o vizibilitate din toate unghiurile. Clip Curea de mână din cauciuc dur și cu Răsfățați cea mai înaltă calitate etichetate Swiss Made.

Observații

Ceasul se livrează în Claude Bernardcutia originală Claude Bernard.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
44 x 50 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
ceas dual
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Brand: Claude Bernard

Marcă Claude Bernard este deținut și încorporată în grupul de ceas Edox Group " , care reprezinta traditia orologeriei dinastiei infiintata in anul 1884. Compania a fost infiintata la un moment dat , atunci când ancora de ceas elvețian cuceresc piețele din întreaga lume pentru calitatea sa și câștigă tot mai mulți clienți satisfăcuți. generații întregi de ceasornicar cu experiență care produc ceasuri de înaltă calitate în serie limitată.
soarta Identic ar trebui să semneze, de asemenea, Claude Bernard, care a fost în urmă cu peste 30 de ani, a prezentat pe piețele selectate și acum este distribuit în întreaga lume. ceasuri Claude Bernard sunt fabricate în aceeași fabrică care produce celebrele ceasuri Edox și, ceas de aur foarte exclusivist de construcții împânzit cu pietre prețioase de brand Paul Jobin. colectare ceas este format din modele respectând tendințele moderne în proiectarea mecanică și cuarț și este mereu la curent cu știri interesante.

A se citi articolul despre Claude Bernard marca în revista orologera !

Claude Bernard
zile
:
ore
:
minute
:
secunde