Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection A 158A-9

Brand: Casio
stil retro Timeless care este recent din nou pe curs, prețul favorabil și caracteristici care fac viața mai ușoară. Tot ce se poate aștepta de la atelierul popular brand ceas Casio . Carcasa lor… Descriere și parametrii

Descriere

stil retro Timeless care este recent din nou pe curs, prețul favorabil și caracteristici care fac viața mai ușoară. Tot ce se poate aștepta de la atelierul popular brand ceas Casio . Carcasa lor dreptunghiulare perfect conectate la oțel inoxidabil curea subțire te uiți și să fie foarte confortabil de purtat. Odată ce reduce vizibilitatea, puteți apăsa un buton pentru a ilumina LED-ul verde de afișare. Apreciați de viață a bateriei de până la 7 ani, care este garantată de producător (nu uitați că este nevoie de ceva timp înainte de a ajunge să te uiți, viața va fi puțin mai mic). Bucurați-vă de un supliment care înconjoară nostalgie la încheietura mâinii.

caracteristici:

  • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
  • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim a alerga de 60 de minute.
  • Alarma: alarma de zi cu zi , care vă avertizează în fiecare zi , în același timp , pe care le setați.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
  • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
42
Dimensiune
36 x 33 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
calendar
Alte
iluminat - 1224 regim orar
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 60 minute
Numărul de alarme
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde