Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection A 164A-1

Brand: Casio
Ceasuri Casio de la atelier este potrivit pentru toți oamenii, care de la suplimente lor se așteaptă la o mulțime de caracteristici , la un preț rezonabil. Chinga de oțel se potrivește pe încheietura… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri Casio de la atelier este potrivit pentru toți oamenii, care de la suplimente lor se așteaptă la o mulțime de caracteristici , la un preț rezonabil. Chinga de oțel se potrivește pe încheietura ca o mănușă, dar dă cu siguranță carcasa dreptunghiulară a unui afișaj digital. Din funcționalitatea cronometru menționezi, calendar și ceas cu alarmă. Grație lumini cu LED-uri pe ceas, veți vedea chiar și în condiții de vizibilitate slabă. Paria pe un accesoriu funcțional, care nu te va trăda.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
51
Dimensiune
37 x 35 x 8 mm

Funcție

Alte
iluminat - 1224 regim orar
Indicator dată
calendar
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 60 minute
Numărul de alarme
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde