Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection HDD-600-1AVEF

Brand: Casio
Fie că te duci în oraș pentru cumpărături sau o excursie la țară, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna cel mai bun partener. Datorită designului din plastic sunt incredibil de ușor,… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că te duci în oraș pentru cumpărături sau o excursie la țară, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna cel mai bun partener. Datorită designului din plastic sunt incredibil de ușor, încheietura mâinii astfel încât cu greu se simte. Combinație de negru și gri, în plus, va arunca aproape orice. Display digital acoperă lupă sferică, care asigură o bună lizibilitate. Dacă este necesar, se poate cu iluminare din spate cu LED-uri în plus. Pariați pe un supliment care nu va dezamăgi.

caracteristici:

  • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
  • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim de funcționare de 24 de ore.
  • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.
  • Ora duală permite afișarea simultană a doua oară. Funcția ideal pentru toți călătorii pasionați și cei care au un iubit în străinătate.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast - oțel
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
sferic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 44 x 11 mm

Funcție

Alte
iluminat - ceas dual - 1224 regim orar
Indicator dată
calendar
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde