Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1264G-7B

Brand: Casio
Fie că îmbrăcarea uzura formale sau un kit de sport, ceas Casio nu va merge prost. Cadranul de argint are o impresie foarte curat - decorat cu mâinile de aur mici, cifre negre și de… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că îmbrăcarea uzura formale sau un kit de sport, ceas Casio nu va merge prost. Cadranul de argint are o impresie foarte curat - decorat cu mâinile de aur mici, cifre negre și de afișare a datei de la poziția 3 cazul lor și pentru a muta cu decoratiuni de aur fin arata foarte elegant si va da dvs. look-pizzazz dreapta. Pariați pe suplimentul, care va deveni un accesoriu indispensabil pentru cumpărături în oraș și plimbări în natură.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
29 x 36 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde