Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1282D-7A

Brand: Casio
Ceasurile de la atelierul popular al mărcii Casio sunt complementul perfect pentru fiecare zi. Micul carcas din oțel inoxidabil formează perechea perfectă cu tragerea aceluiași material. Fața lor… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul popular al mărcii Casio sunt complementul perfect pentru fiecare zi. Micul carcas din oțel inoxidabil formează perechea perfectă cu tragerea aceluiași material. Fața lor este atrasă cu indici indeleibili și două cifre distinctive. Pariați pe un add-on care este foarte bun pentru totdeauna și întotdeauna este perfect.

Observații

Ceasul se livrează în Casiocutia originală Casio.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale - sferic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
55
Dimensiune
25 x 30 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile