Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MCW 100H-1A2

Brand: Casio
Ceasuri de la atelierul de marca Casio sunt perfect plus pentru tinuta ta de sport. cadran negru lor atrage ochiul frapant mâinile luminescente și indicii care fac timp intotdeauna perfect lizibil.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la atelierul de marca Casio sunt perfect plus pentru tinuta ta de sport. cadran negru lor atrage ochiul frapant mâinile luminescente și indicii care fac timp intotdeauna perfect lizibil. Veți aprecia , de asemenea, trei cronograf albastru cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore, există , de asemenea , indicii dater între 4 și 5. Un caz mare negru are un adevărat masiv, această impresie accentuează în plus șuruburile de proiectare. Negru este, de asemenea, un clip de fixare curea pe ceas încheietura mâinii. Ceasuri au o rezistență de apă la 100 de metri, datorită căruia nu trebuie să decoleze sau pentru înot. Pariați pe suplimentul pe care pur si simplu nu va dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Casiocutia originală Casio.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
50
Dimensiune
50 x 52 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde