Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1221A-2AVEF

Brand: Casio
Ceasurile de la brandul Casio dovedit sunt adaosul perfect pentru toate add-on-urile clasice. Cadranul lor albastru închis este căptușit cu numere bine citite, iar cardul de date necesar lipsește.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la brandul Casio dovedit sunt adaosul perfect pentru toate add-on-urile clasice. Cadranul lor albastru închis este căptușit cu numere bine citite, iar cardul de date necesar lipsește. Carcasa și tragerea sunt realizate din oțel inoxidabil . Indiferent dacă alegeți un costum formal sau un tricou de agrement, veți avea întotdeauna stil cu aceste ceasuri.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
96
Dimensiune
39 x 44 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde