Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MW-600B-1BVEF

Brand: Casio
Ceasuri din atelierul brandului Casio sunt făcute pentru toți oamenii care sunt în căutarea pentru cel mai bun raport de pret vs. performanță. caz și curea lor în finisaj din plastic… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri din atelierul brandului Casio sunt făcute pentru toți oamenii care sunt în căutarea pentru cel mai bun raport de pret vs. performanță. caz și curea lor în finisaj din plastic negru este aplicat printr-un aer sportiv - ceas astfel încât să fie cea mai potrivită pentru un kit de uzură largă de agrement și sport. Cadran negru are, de asemenea decorat cu cifre contrastante îndrăznețe și mâinile luminescente pentru a asigura lizibilitatea perfectă a timpului. Există , de asemenea , nevoie de dater la poziția 3 Apreciați de viață a bateriei de până la 10 ani, care este garantată de producător (nu uita sa ma uit la ea nevoie de un timp pentru a ajunge la tine - viața poate fi deja ușor mai scăzut). Pariați pe suplimentul care va veni într-adevăr la îndemână pentru toate.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
sferic
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
35
Dimensiune
42 x 46 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde