Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Curea din piele 22 mm A1000-2761

Brand: Kronaby
Ceasul conectat suedez Kronaby  produce dependență. Vă veți obișnui foarte repede cu combinația sofisticată de design elegant și conexiunea cu telefonul dvs. mobil. Dacă ați achiziționat ceasul… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul conectat suedez Kronaby produce dependență. Vă veți obișnui foarte repede cu combinația sofisticată de design elegant și conexiunea cu telefonul dvs. mobil. Dacă ați achiziționat ceasul Kronaby, ar trebui să aveți o curea de rezervă care să îi ofere o imagine cu totul nouă în cel mai scurt timp. Cureaua din piele de înaltă calitate arată cu adevărat elegantă. Adăugați un nou fler la ceasul Kronaby .

Spoturi

Cureaua se potrivește ceasurilor Kronaby cu diametrul carcasei de 43 mm.

 

Aici puteți citi un articol despre ceasurile Kronaby din revista Panorama 21st Century.

Parametrii

Povrchová úprava - spona
Acoperire PVD
Spona - materiál
oțel
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
zile
:
ore
:
minute
:
secunde