Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DK11656-3

Brand: Daniel Klein Cod: hDN895

Descriere

Ceasurile de Daniel Klein sunt făcute pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile de modă. Cadranul lor argintiu pariază pe un aspect minimalist - este decorat doar cu mâini ascuțite și patru indici. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii cu o curea placată cu aur, care va constitui o brățară de lux. Subliniați-vă ținuta cu un plus atemporal.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
metal comun - aurit
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 34 x 7 mm

Produkt je také v sekcích

Brand: Daniel Klein

Daniel Klein brand a fost infiintata in anul 1998, atunci când pentru prima dată a intrat în industria orologeră. De colectare la nivel că a fost format cu ideea de "moda pentru toată lumea", a devenit foarte popular la scurt timp după începuturile sale și a câștigat încă atenția multor clienți din întreaga lume.
Fanii ceas cu un stil proaspat, imaginativ aici au o mulțime de a alege de la.
Daniel Klein urmează tendințele modei actuale și oferă o ceasuri accesibile, de înaltă calitate, dotate cu mișcări japoneze Citizen - Miyota.

Daniel Klein
zile
:
ore
:
minute
:
secunde