Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

MY10 - violet

Brand: Deveroux
Brățară elegantă, nu doar pentru sport Deveroux MY-10 este o brățară inteligentă, care oferă măsurare pașilor, caloriilor, monitorizează ritmul cardiac și calitatea somnului. În plus, oferă și… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Brățară elegantă, nu doar pentru sport
Deveroux MY-10 este o brățară inteligentă, care oferă măsurare pașilor, caloriilor, monitorizează ritmul cardiac și calitatea somnului. În plus, oferă și măsurarea orientativă a tensiunii arteriale.

Brățara dispune de un display color TFT cu diagonala de 1.14“. Datorită lui, nu veți avea o problemă cu lizibilitate chiar și cu lumina directă a soarelui.

-
Comunicare ușoară cu telefonul
Desigur, se conectează cu smartphone-ul. Deveroux MY10 avertizează despre primirea unui apel sau a unui mesaj, care este afișat în întregime, și nu numai sms, ci și din diverse aplicații precum Facebook, Skype, etc. Veți aprecia și stocarea mesajelor SMS. Desigur, dispune de funcțiile de măsurare a ritmului cardiac, monitorizare a somnului, caloriilor arse, dar brățara oferă și măsurarea tensiunii arteriale și saturația sângelui.

-
Aplicație în limba cehă.
Toate valorile măsurate sunt transmise în aplicația WearHealth. Pentru o funcționare corectă, este necesar să aveți cel puțin un sistem de operare a telefonului mobil cu Android 5.1 sau iOS 8. Totul este grafic foarte bine întruchipat, aplicarea WearHealth este, de asemenea, în limba cehă.

Rezistența bateriei: 6-8 zile
Timpul de încărcare 1,5 Ore

COMPATIBILITATE
Android 5.1(și mai nou)
iOS 8.0 și mai nou
Bluetooth 4.2 și mai nou

 

Spoturi

Toate instrucțiunile pentru ceasurile Deveroux și întrebările frecvente adresate pot fi găsite la www.mobilnipodpora.cz/component/content/article/112-podpora/pipo/124-deveroux

Observații

Ceasul se livrează în Deverouxcutia originală Deveroux.

Parametrii

Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
violet
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
27
Dimensiune
21,7 x 54 x 11,8 mm

Funcție

Alte
pedometru - monitorizarea somnului - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - notificări din telefonul mobil - funcții pentru antrenament
zile
:
ore
:
minute
:
secunde