Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Modernist NY2838

Brand: DKNY
Ceasurile realizate de DKNY sunt perfecte pentru toate doamnele care adoră să vadă accesorii. Fața lor vă va prinde la prima vedere cu o suprafață de oglindă care reflectă logo-ul marcii violet mare… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile realizate de DKNY sunt perfecte pentru toate doamnele care adoră să vadă accesorii. Fața lor vă va prinde la prima vedere cu o suprafață de oglindă care reflectă logo-ul marcii violet mare de pe sticlă. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și tracțiunea care fixează ceasul la încheietura mâinii. Decorați cu un supliment care nu vă va deranja.

Observații

Ceasul se livrează în DKNYcutia originală DKNY.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde