Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Doom L15755/2

Brand: Lotus Cod: hLT964

Descriere

Uita - te de brand proiectat de Lotus petrecere a timpului liber largă a da tinuta o dimensiune cu totul nouă. cadran lor oval este decorat cu două cronograf de design, cu funcție cronometru, face ca această piesă într - adevăr notabile. Cu siguranta va livra chiar și în timpul săptămânii pointer atipice, sunt de asemenea necesare cu fereastra de afișare a datei. Masiv negru carcasă din oțel inoxidabil în continuă schimbare într-o curea din cauciuc negru. Se decoreaza cu un accesoriu care va da look-ul doar pizzazz dreapta.

Observații

Ceasul se livrează în Lotuscutia originală Lotus.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
37,5 x 37,5 x 14 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde