Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Drops Time R0153122505

Brand: Morellato
Nu sunt sigur dacă atașați un ceas de mână sau brățară elegant? Pariați pe ceasuri Morellato din colecția dropsuri, care sunt ambele! Baza sa formează bucșe bronz minuscul căptușit cu cristal clar și… Descriere și parametrii

Descriere

Nu sunt sigur dacă atașați un ceas de mână sau brățară elegant? Pariați pe ceasuri Morellato din colecția dropsuri, care sunt ambele! Baza sa formează bucșe bronz minuscul căptușit cu cristal clar și bandă subțire din oțel, care este activată carabină. Ceasuri au în esență brățară înșirate pe fiecare parte a carcasei două tipuri de picături - roz placat cu picături de cristal clar și personal suficient de frână, care împiedică deplasarea de-a lungul Picături brățară. BrațarăPuteți completa alte perle din colecția Morellato Drops și , astfel , a crea propriul accesoriu personal. Flops ceas care tocmai ai obosit.

Observații

Ceasul se livrează în Morellatocutia originală Morellato.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
26 x 26 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde