Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Drops Time R0153122507

Brand: Morellato
Nu sunt sigur dacă atașați un ceas de mână sau brățară elegant? Pariați pe ceasuri Morellato din colecția dropsuri, care sunt ambele! Formele de bază de cristale sale minuscule carcasă de oțel… Descriere și parametrii

Descriere

Nu sunt sigur dacă atașați un ceas de mână sau brățară elegant? Pariați pe ceasuri Morellato din colecția dropsuri, care sunt ambele! Formele de bază de cristale sale minuscule carcasă de oțel căptușită cu brățară clară și îngustă, care poate fi activat carabină. Ceasuri au brățară practic înșirate pe fiecare parte a carcasei două tipuri de picături - picături de personal suficient de cristal clar și de frână, care împiedică deplasarea de-a lungul Drops brățară. BrațarăPuteți completa alte perle din colecția Morellato Drops și , astfel , a crea propriul accesoriu personal. Flops ceas care tocmai ai obosit.

Observații

Ceasul se livrează în Morellatocutia originală Morellato.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
26 x 26 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile