Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF-126D-1AVEF

Brand: Casio
Ceasuri Casio din colecția populară Edifice , la prima vedere, toți gentlemanii vor iubi accesoriile vechi.  Cadranul lor negru cu detalii roșii arată foarte elegant, datorită luminiscenței săgeților… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri Casio din colecția populară Edifice, la prima vedere, toți gentlemanii vor iubi accesoriile vechi. Cadranul lor negru cu detalii roșii arată foarte elegant, datorită luminiscenței săgeților și indicii, veți vedea întotdeauna perfect la ora curentă. Carcasa din oțel inoxidabil trece ușor de la același material, șuruburile de design oferă un aspect masiv. Decorați-vă cu un add-on care va da aspectul dvs. zâmbetul potrivit.

Spoturi

Ceasul vine cu o cutie Casio.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 48 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde