Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF-316D-2AVEF

Brand: Casio
Edificiul de la marca Casio caută gentlemeni care se bucură de eleganță sportivă. Cadranul albastru închis vine la prima vedere cu mâini luminiscente și cifre distincte, ceea ce face timpul perfect… Descriere și parametrii

Descriere

Edificiul de la marca Casio caută gentlemeni care se bucură de eleganță sportivă. Cadranul albastru închis vine la prima vedere cu mâini luminiscente și cifre distincte, ceea ce face timpul perfect lizibil. Trei cronografe vor rămâne neafectate pentru a vă servi ca o întâlnire, zi de lucru și ceas de 24 ore. Iubitorii de apa apreciaza rezistenta la apa de pana la 100 de metri, ceea ce permite inotul cu ceasuri de mana. Cauza și forța sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este lumea ceasurilor de către clasicii fără vârstă. Bucurați-vă de add-on-ul pe care îl puteți personaliza și îmbrăcămintea dvs. preferată.

Setările pentru cronograf

Nastavení

Setarea datei - faceți clic pe coroană în prima poziție (veți auzi un clic). Rotiți coroana până setați data corectă. Pe un cadran de 24 de ore, verificați dacă este setat ora dimineții sau după-amiaza - data exactă se va schimba la miezul nopții.

Setați ora și ziua săptămânii: faceți clic pe coroană în a doua poziție (veți auzi două clicuri). Rotiți coroana pentru a schimba ora și ziua săptămânii. Pentru a seta ziua săptămânii, ceasul de 24 de ore trebuie să se rotească în sensul acelor de ceasornic.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
40 x 48 x 9 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde