Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EFR-526L-7A

Brand: Casio
Ceasurile Edifice din atelierul brandului Casio sunt ideale pentru fiecare bărbat modern. Cadranul lor luminoas, împodobit cu arătătoare și indicii luminescente, care asigură lizibilitatea perfectă a… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Edifice din atelierul brandului Casio sunt ideale pentru fiecare bărbat modern. Cadranul lor luminoas, împodobit cu arătătoare și indicii luminescente, care asigură lizibilitatea perfectă a timpului. Veți aprecia, deasemenea, trei cronografe contrastante, care va servi și ca funcție de  cronometru. Există o fereastră pentru dată lângă cele trei cronografe. Cadranul decorat cu o ramă neagră, este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Pe încheietura mâinii ceasul vine fixat cu o curea din piele maro ciocolatiu, cu model de crocodil. Ceasul are o rezistență la apă de 100 metri, datorită căreia puteți și înota cu el.  Fie că sunteți îmbrăcat în costumul perfect sau confortabil în tricou cu blugi, acest accesoriu vi se potrivește perfect.

Spoturi

Ceasul vine cu o cutie Casio.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
75
Dimensiune
44 x 49 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde