Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Edifice ETD 310D-2A

Brand: Casio Cod: hCA2496

Descriere

Ceasuri Casio de domnii Edifice de colectare a luat la milioane de oameni din întreaga lume pentru calitatea lor, manopera precise și aspect atemporal. Damned-le atât tu cât și atașați o încheietura mâinii devenind supliment. cadran albastru închis prinde mâinile și indicii care fac timp intotdeauna perfect lizibil expresive ale ochilor. Cel mai mare avantaj al unui ceas , dar este cu siguranță eficiente ceasuri din lume. Fața ceasului este căptușită comenzi rapide orașe din lume. Republica Cehă se încadrează în momentul zonei reprezentate la Paris (PAR acronim). La fel cum conta cu ușurință câte ore sunt în alte părți ale lumii. Ceasul mondial preferat, de asemenea, vă permite să setați ora duală subciferníčku - ideal pentru cei care au un iubit-o în străinătate. Ceasuri au, de asemenea, alarma al cărui timp setat pe cronograful de jos. Apreciați și rezistență la apă până la 100 de metri, datorită ceas supraviețui cu ușurință și înota în mare sau în piscină. Bucurați-vă de un supliment care va deveni un companion indispensabil pentru aventurile de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Casiocutia originală Casio.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
150
Dimensiune
43 x 54 x 13 mm

Funcție

Alte
ora mondială - ceas dual
Luminiscență
indicator și index
Numărul de alarme
1
Max. perioada de alergare
max. 30 minute
Brand: Casio

Compania japoneza Casio a fost r. 1957 ca un producător de calculatoare, dar piața a apărut pentru a viziona în 1974. În primele modele folosit cunoștințele și experiența de calculatoare anterioare dezvoltare, precum și jurnale electronice, și datorită acestor inovații în curând dezvoltat într-unul dintre brandurile de ceasuri cele mai răspândite acum.
Ceasuri Casio nu sunt doar indicator de timp, dar conține multe caracteristici utile - Jurnal, capacitatea de a afișa imagini, pentru a determina temperatura sau latitudinea și lungime măsurătorile de ritmul cardiac și mai mult.
Casio este cunoscut în întreaga lume pentru inovare sale, valoarea și viață lungă. Acesta îndeplinește toate cerințele ridicate de un stil de viață activ și oferă utilizarea modelelor sale în toate tipurile de activități de la uzura normala, prin deplasare, navigând la sala de fitness.

Profită de reducerile excepționale de până la 70% la modelele selectate Casio.

Casio
zile
:
ore
:
minute
:
secunde