Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Callum Brae Black Mesh Watch ECG-3314

Indiferent dacă purtați o ținută casual sau formală, ceasul Emily Westwood va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor negru se bazează pe un aspect clasic - este decorat cu mâini și indici din bronz,… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Indiferent dacă purtați o ținută casual sau formală, ceasul Emily Westwood va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor negru se bazează pe un aspect clasic - este decorat cu mâini și indici din bronz, și veți fi atrași și de porumbei de la mâna a doua. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii de o lovitură din Milano realizată din oțel inoxidabil în negru. Extindeți-vă cutia de bijuterii cu acest accesoriu frumos.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde