Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crace Silver Mesh Watch ECH-2514

Dacă preferați designul clasic și minimalist , atunci veți fi interesat de Crace Silver Mesh de Emily Westwood . Cadranul negru adaugă o notă de eleganță ceasului și se potrivește perfect cu culoarea… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă preferați designul clasic și minimalist, atunci veți fi interesat de Crace Silver Mesh de Emily Westwood . Cadranul negru adaugă o notă de eleganță ceasului și se potrivește perfect cu culoarea argintie a indicilor și a mâinilor. Confortabil de purtat asigură o mișcare Milan care se adaptează la fiecare încheietură. Pariați pe minimalism și obțineți acest ceas cu gust.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde