Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dark Black Mesh EAI-3314B

Ceasurile Emily Westwood se laudă cu ingeniozitatea designerilor lor și cu modele neobișnuite. Silver Dark Mesh are un aspect stilat cu un cadran rotund întunecat Potrivit pentru aproape orice ocazie… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Ceasurile Emily Westwood se laudă cu ingeniozitatea designerilor lor și cu modele neobișnuite. Silver Dark Mesh are un aspect stilat cu un cadran rotund întunecat Potrivit pentru aproape orice ocazie și pentru orice ținută. Ceasul are un mecanism Miyota și îl puteți atașa la brățara milaneză favorită. Pariați pe minimalism și obțineți acest ceas elegant.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde