Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Feather Motif EAA-3318B

Brand: Emily Westwood Cod: hEW002

Descriere

Ceasurile Emily Westwood sunt perfecte pentru toate doamnele cărora le place să viseze chiar și în timpul graba de zi cu zi. Cronometrul lor din sticlă minerală se minune la prima vedere cu un model inspirat de culorile ornamentale ale păunului . Mâinile de argint înguste și indicele de puncte mici permit culorilor misterioase ale cadranului să se evidențieze în toată gloria lor. Pe încheietura mâinii, ceasul este fixat de o tragere de oțel milanian cu sistemul ușor de accesat, astfel încât cureaua nu este doar perfect potrivită cu circumferința încheieturii mâinii, dar poate fi ușor înlocuită în orice moment. Decora-ți încheietura mâinii cu un accesoriu care nu-ți va lăsa neobservate împrejurimile.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - easy click - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 44 mm
Brand: Emily Westwood

Visat, nerestricționat și plin de viață - așa este femeia purtând ceasul lui Emily Westwood pe încheietura mâinii. Designerii de marcă sunt inspirați de frumusețea lumii noastre - de la pomii înfloriți până la porumbelul alb din zborul Emily Westwood . Pe cadran veți găsi flori viu colorate, pene de păun și o perlă blândă.

Emily Westwood
zile
:
ore
:
minute
:
secunde