Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gorgona EBZ-3318

Indiferent dacă purtați o ținută casual sau formală, ceasul Emily Westwood va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor de bronz pariază pe aspectul clasic - vei fi atras de porumbelul din poziția 6 și… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Indiferent dacă purtați o ținută casual sau formală, ceasul Emily Westwood va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor de bronz pariază pe aspectul clasic - vei fi atras de porumbelul din poziția 6 și de la mâna a doua. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o cursă din oțel inoxidabil din Milano acoperită cu un strat de PVD negru care se adaptează la circumferința fiecărui încheietura mâinii. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde