Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Moonlight EAL-3218R

Indiferent dacă purtați o ținută casual confortabilă sau un costum formal, ceasul Emily Westwood va Emily Westwood întotdeauna ținuta. Cadranul lor argintiu se bazează pe un aspect clasic - decorat… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Indiferent dacă purtați o ținută casual confortabilă sau un costum formal, ceasul Emily Westwood va Emily Westwood întotdeauna ținuta. Cadranul lor argintiu se bazează pe un aspect clasic - decorat cu doar mâini înguste, indici și porumbei în zbor, pe care marca le are în logo. Pe încheietura mâinii, ceasul este tăiat într-o lovitură din Milano din aur roz, din oțel, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde