Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mount Nimba ECD-3218

Ceasurile realizate de Emily Westwood vor îndrăgosti de toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor arată la prima vedere cu modele geometrice care conferă întregului un aspect… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile realizate de Emily Westwood vor îndrăgosti de toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor arată la prima vedere cu modele geometrice care conferă întregului un aspect inconfundabil. La încheietura mâinii, ceasul este decupat într-o lovitură milană din aur roz, din oțel inoxidabil. Tratează-te cu un supliment care îți oferă o notă.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
aurit - brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde