Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nostalgy EAP-B029S

Orice ai purta, ceasul Emily Westwood îți va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor alb este aliniat cu cifre romane, care dau atingerea unui stil atât de retro. La încheietura mâinii, ceasul este… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Orice ai purta, ceasul Emily Westwood îți va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor alb este aliniat cu cifre romane, care dau atingerea unui stil atât de retro. La încheietura mâinii, ceasul este tăiat cu o curea din piele neagră cu o matlasare care se potrivește cu adevărat la toate. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde