Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Peacock Feather Blue Leather EAA-B022S

Ceasurile realizate de Emily Westwood sunt perfecte pentru toate doamnele cărora le place să viseze în agitația de zi cu zi. Cadranul lor acoperit de un pahar mineral va inspira la prima vedere un… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Ceasurile realizate de Emily Westwood sunt perfecte pentru toate doamnele cărora le place să viseze în agitația de zi cu zi. Cadranul lor acoperit de un pahar mineral va inspira la prima vedere un model inspirat de culorile amețitoare ale penelor de păun . Mâinile înguste de argint și indicii minusculi de punct fac ca culorile misterioase ale cadranului să iasă în evidență în toată frumusețea lor. Încheietura este fixată cu o curea de piele autentică. Decorați-vă încheietura cu un accesoriu pe care nu-l va lipsi împrejurimile.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde