Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Srebarna ECF-3218

Ceasurile realizate de Emily Westwood vor iubi toate femeile cu suflet romantic. La prima vedere veți fi încântat de un cadran acoperit cu roz roz perlă. Carcasa este placată cu aur roz, precum și o… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile realizate de Emily Westwood vor iubi toate femeile cu suflet romantic. La prima vedere veți fi încântat de un cadran acoperit cu roz roz perlă. Carcasa este placată cu aur roz, precum și o lovitură din oțel Milan, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te cu un supliment care nu te obosește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde