Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tasmania Black Mesh Watch ECE-3314

Ceasurile Emily Westwood vor iubi toate femeile cu suflet romantic. Cadranul lor negru se bazează pe un design atipic - în afară de mâinile de bronz, este decorat cu patru porumbee în locul… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Emily Westwood vor iubi toate femeile cu suflet romantic. Cadranul lor negru se bazează pe un design atipic - în afară de mâinile de bronz, este decorat cu patru porumbee în locul principalilor indici. Pentru o potrivire confortabilă, veți aprecia mișcarea Milan care se adaptează perfect la încheietura mâinii. Beneficiați de un supliment care vă subliniază farmecele naturale.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde