Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tasmania ECE-B026R

Ceasurile Emily Westwood vor iubi toate femeile cu suflet romantic. Cadranul lor negru se bazează pe un design atipic - în afară de mâinile de bronz, este decorat cu patru porumbee în locul… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Emily Westwood vor iubi toate femeile cu suflet romantic. Cadranul lor negru se bazează pe un design atipic - în afară de mâinile de bronz, este decorat cu patru porumbee în locul principalilor indici. Carcasa roz placat cu aur formează o pereche perfectă cu o curea din piele roz-pudră. Beneficiați de un supliment care vă subliniază farmecele naturale.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde