Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bout ES1L147M0115

Brand: Esprit
Ceasul Esprit va iubi toate femeile care iubesc accesoriile de stil la prima vedere. Cadranul lor argintiu se bazează pe un design elegant - decorat cu zirconii strălucitori care strălucesc de… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Esprit va iubi toate femeile care iubesc accesoriile de stil la prima vedere. Cadranul lor argintiu se bazează pe un design elegant - decorat cu zirconii strălucitori care strălucesc de fiecare dată când vă deplasați. Încheietura este fixată la încheietură printr-o lovitură din Milano realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care se adaptează la circumferința încheieturii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Beneficiați de un supliment care vă subliniază farmecele naturale.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Hmotnost
57
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde