Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fine Dot ES1L167L0025

Brand: Esprit
Doriți să vă asigurați că noul dvs. supliment nu este trecut cu vederea? Apoi fixați-vă pe ceasul Esprit la încheietura mâinii. Cadranul lor negru este împletit cu zirconuri clare, care strălucesc de… Descriere și parametrii

Descriere

Doriți să vă asigurați că noul dvs. supliment nu este trecut cu vederea? Apoi fixați-vă pe ceasul Esprit la încheietura mâinii. Cadranul lor negru este împletit cu zirconuri clare, care strălucesc de fiecare dată când vă deplasați. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea netedă de piele în negru. Tratează-te cu un supliment care va fi întotdeauna unic.

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Greutate
37
Dimensiune
34 x 38 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde