Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou ES1L146M0045

Brand: Esprit
Setul de ceas și brățară din atelierul mărcii Esprit este cadoul perfect pentru soția dvs., mamă sau fiică. Cadranul argintiu al ceasului pariază pe un design minimalist - decorat cu ace înguste și… Descriere și parametrii

Descriere

Setul de ceas și brățară din atelierul mărcii Esprit este cadoul perfect pentru soția dvs., mamă sau fiică. Cadranul argintiu al ceasului pariază pe un design minimalist - decorat cu ace înguste și zirconiu mic. Pe încheietura mâinii se fixează cu articole rezolvate in mod eficient, care mai degrabă seamănă cu o brățară elegantă. Componentă a setului este brățara argintie, care poate fi purtată separat sau împreună cu ceasul pe o mană. Faceți-vă iubita să zâmbească. 

Observații

Ceasul se livrează în Espritcutia originală Esprit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Hmotnost
52
Dimensiune
28 x 32 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde