Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Esprit TP10949 Black ES109492001

Codul produsului: hES2294

Esprit TP10949 Black ES109492001Ofertă

Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Prețul inițial:448 lei
Economisiți:61 lei
Preț:387 lei

Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 14%. Oferta specială este valabilă până pe 31.05.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Transport gratuit de la 499 lei
EspritTP10949 Black ES1094920012153.66In stock

Módní dámské hodinky z dílny Esprit vás zaujmou svým elegantním vzhledem. Hodinky mají kulaté ocelové pouzdro s jednoduchým ciferníkem v čistém designu, který zdobí pouze ručky a indexy. Tyto hodinky jsou vybaveny leštěným, kovovým pouzdrem a černým koženým řemínkem, který imituje hadí kůži. Uvnitř pouzdra se skrývá přesným, tichým quarzový strojek a ciferník chrání minerální sklíčko. Připněte si na svoje zápěstí hodinky, které vypadají jako luxusní šperk.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Esprit.

Brand:

Esprit

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :28x28 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x