Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceramic 20473/2

Brand: Festina
Ceasurile Festina vor îndrăgosti de toate femeile cu pasiune pentru accesorii de înaltă calitate. Cadranul albastru închis vă va încânta cu zirconii strălucitori , mâini simple și, desigur, sigla… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasurile Festina vor îndrăgosti de toate femeile cu pasiune pentru accesorii de înaltă calitate. Cadranul albastru închis vă va încânta cu zirconii strălucitori, mâini simple și, desigur, sigla brandului. După cum sugerează și numele colecției de ceasuri, luneta este realizată din ceramică modernă. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele autentică. Decorați-vă cu un ceas Festina și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - ceremică
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Decorare
zircon
Dimensiune
35 x 39 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde