Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono Sport 16673/3

Brand: Festina
Ceasul Festina este un accesoriu excelent pentru toți domnii moderni. Cadranul maro închis atrage două cronografii cu o funcție de cronometru și un indicator de 24 de ore. Există, de asemenea, o… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Festina este un accesoriu excelent pentru toți domnii moderni. Cadranul maro închis atrage două cronografii cu o funcție de cronometru și un indicator de 24 de ore. Există, de asemenea, o ștampilă de date utilă și mâini luminescente încântate, cu indici. Ceasul este fabricat din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Bucurați-vă de un supliment care nu vă va dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
115
Dimensiune
47 x 56 x 14 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde