Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono Sport 16759/1

Brand: Festina
Accesoriile din argin nu vor plictisi niciodată. Pot oferi fiecărei ținute un aspect elegant și sunt pur și simplu atemporal. Descoperiși-le magia și puneți e mâină un  ceas din atelierul  brandului… Descriere și parametrii

Descriere

Accesoriile din argin nu vor plictisi niciodată. Pot oferi fiecărei ținute un aspect elegant și sunt pur și simplu atemporal. Descoperiși-le magia și puneți e mâină un ceas din atelierul brandului popular Festina . Cadranul argintiu vă va atrage atenția de la prima vedere, prin cele trei cronografe cu funcție cronometru, 24 de ore și de asemenea data. Carcasa din otel inoxidabil este decorată de o scara tahimetrica. Din oțel este și curelușa.  Fie că optați pentru un costum formal sau blugi rupți, cu acest accesoriu veți fi întotdeauna un gentleman adevărat.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
134
Dimensiune
44 x 51 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde