Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Multifunction 20445/4

Brand: Festina
Niciun bărbat modern nu se poate descurca fără un ceas elegant la încheietura mâinii. Nu uita de ele și fixează-ți ceasul de la popularul brand Festina . La prima vedere, cadranul lor albastru… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Niciun bărbat modern nu se poate descurca fără un ceas elegant la încheietura mâinii. Nu uita de ele și fixează-ți ceasul de la popularul brand Festina . La prima vedere, cadranul lor albastru strălucitor atrage trei cronografii cu data, ziua săptămânii și indicatorul 24 de ore. Datorită mâinilor și indexurilor luminiscenți, puteți vedea întotdeauna perfect la ora actuală. Nu trebuie să vă îndepărtați ceasul chiar și atunci când intrați în piscină, deoarece au un ATM 10 impermeabil . Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
125
Dimensiune
43 x 50 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde